Servicii oferite la preturi corecte

   Incidentele din trafic pot fi neplacute, atunci aveti nevoie de interventia unui specialist. Va puteti baza pe personalul calificat, cu o vasta experienta in domeniu, pentru a actiona prompt, asigurand recuperarea si tractarea masinilor avariate in conditii de securitate!

  • Recuperare si tractare pentru camioane si vehicule grele cu ajutorul autospecialei MAN F2000 6X4 26.464 OMARS echipata performant , pana la destinatia precizata de client.
  • Realizarea de fotografii cu camioanele avariate ;la locul accidentului si pe toata durata recuperarii.
  • Trimiterea fotografiilor cu camioanele avariate firmei de asigurari.
  • Tipul de autovehicule tractabile: camioane, autobuze, dubite, camionete, auto speciale, cisterne, tractoare, utilaje de mare tonaj.

Judetele principale in care ne desfasuram activitatea sunt Bihor, Arad, Cluj, Satu Mare , Salaj  precum si in EU: Olanda, Belgia, Denmarca, Germania, Bulgaria, Spania, Polonia,  Suedia, Republica Ceha, Austria, Ungaria, Slovacia, Marea Britanie, Grecia, Nordul Frantei.

La cerere ne deplasam intern si international, oferim camion cu sofer la schimb, servicii de transbordare de marfa, parcare pazita, macarale pt asezarea vehiculelor rasturnate pe sosea.

siguranță și securitate

La cerere ne deplasam intern si international, oferim camion cu sofer la schimb

Livrare rapidă
Suport 24/7

Punem NON STOP la dispozitia clientilor servicii la standarde Europene realizate de o echipa de profesionisti, specializati în domeniu.